Matchmaker Search
Search by company name

Advanced Search
Please Sign in

With Matchmaker Search you can easily find partners per location, business category and/or any business keyword. You need to be logged in to use our Matchmaker Search. If you are not Freebizznet member yet, please click here to register.
Already an FBN Member? Sign In


Company Name:
Stratech
Location:
Europe - Netherlands - Enschede
Business Category:
IT Services, IT Solutions and Consultancy


Company Profile:
Stratech is internationaal actief en specialist in de ontwikkeling, verkoop en implementatie van gebruiksvriendelijke standaard software. Knowledge Driven Innovation geeft aan hoe onze medewerkers op een gedreven manier hun kennis en kunde inzetten, om branchespecifieke vraagstukken om te zetten naar innovatieve software.
Stratech is in 1989 begonnen met de ontwikkeling van standaard software. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot specialist in de ontwikkeling en implementatie van hoogwaardige software voor specifieke kennisgebieden. Doordat we op uiteenlopende terreinen werken, kunnen we verschillende inzichten met elkaar combineren en ontstaat synergie.
Onze klanten profiteren hierdoor optimaal van de expertise die Stratech in huis heeft. Hoewel het grootste deel van onze klanten zich in Nederland bevindt, heeft Stratech ook diverse succesvolle projecten in het buitenland afgeleverd.

Onze ambities en enthousiasme komen terug in de zorgvuldigheid waarmee we het implementatietraject samen met u vormgeven en in de ontwikkeling van grensverleggende functionaliteit. De software van Stratech is nauwkeurig af te stemmen op de werkwijze van elke organisatie en stelt de gebruikers in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten.
Specialized in:
Stratech is specialist in de ontwikkeling en implementatie van hoogwaardige software voor specifieke kennisgebieden. De basis voor onze producten en diensten wordt gevormd door een zeer gedegen kennis op technologisch en branchespecifiek vlak. We onderhou
Company Phone:
Street and number:
Pantheon 15
Postal Code:
7521 PR
City:
Enschede
Province:
Overijssel
Country:
Netherlands